Pengikut Blog

10 Jan 2012

Endless Love (Ang Babaeng Hinugot sa Aking Tadyang)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


yesss..akhirnya dapat jugak aku buat akaun kat TONTON..memang happy giler kot coz aku dh lama nk buat akaun ni tapi akaun aku asyik x verifi je kat e-mel aku..siot tul la..hahaha..last2 aku buat e-mel baru n akhirnya dapat jugak..hahaha...n then..tetiba aku tgk iklan kat tv3 online ad citer baru...so..aku trus la menghadap laptop..buku MANDRIN letak ketepi dulu..hahaha..citer ni citer filipina..aku memang minat kot..so...korang kalu nk tau dengan lebih lanjut..jom tonton (TONTON) dalam siri " Ang Babaeng Hinugot sa Aking Tadyang " @ Endless Love yang dibintangi oleh Dindong Dantes bersama heroinnya Maria Rivera.


pesanandarianaktikus :: sejak citer Dyesebel lagi aku suka tengok hero n heroin ni... :p

8 Jan 2012

Update 15 : HangOut Jitra

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


yesss.akhirnya dapat jugak aku kuar dari Sintok tuk release tension ngan member-member aku di Jitra..First kitorang g TASEK JITRA dan pastu g makan-makan...n g main bowling n karok di JITRA MALL..hahahaa..memang happening la asenya..terutama ngan kengkawan yang sporting giler cm Lynnda Demak & Nesia Perisa..memang happening habisssss...memang dapat release tension sebleum next paper..

aku rasa seronok gilerrrrr...thanks korang sumer kuar ngan aku..korang memang sporting habisssssss....

pesanandarimulut :: teringin nk hangout bersama si Dia yang berada di UniMap :)

7 Jan 2012

Update 14 : Glory Jane

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Alhamdulilah , akhirnya dapat jugak aku menonton sehingga akhir episod " GLORY JANE " . Memang happy giler asenya..pasni dpt la tumpu nk stdy tuk exam FINAL nanti..hahaha..study la sangatkan..hahahaha...

Memang best r ending dye..jalan citer dye memang best n lain dari yg lain..aku suka tengok Heroin dye..comel je..cute..gebu..hahahaha..memang best r tengok drama online MAADUU nih..x sia2 aku berjaga pagi-pagi tuk tengok drama ni menggunakan WIRELESS UUM.. (SERINDI-IT) huhuhuhu..thank a lotttt....mmmuaaahhh..

nk tau apa kesudahan citer ni..jgn lupa layan MAADUU yer...pilih Glory Jane...

pesanandarimulut :: drama best selepas BOYS OVER FLOWERS & CINDERELLA'S SISTER

6 Jan 2012

Update 13 : Sticker Motor Semester 4

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Alhamdulilah..sekarang tengah proceed tuk apply sticker motor tuk semester 4 nanti..Apply sticker motor je dapat..tak mampu nak bwk keta...(umi tak bgi..huk2...guna jela MOTOR my DBB tu je la..hahaha..)

so , borang pon lum anta lagik..Ahad ni bru nk g anta..nk g hntr hari Khamis xsempat..office tutup awal..hehehe..

semoga urusan tuk mintak sticker Motorsikal ni berjalan dengan lancar..Amin...

pesanandarimulut :: teringin nak bawak kereta..tapi...

Update 12 : MANDRIN + SPE + BIZ LAW ???

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Ayoyoyo..aku dh tensionn asenya..baru rasa azabnya nk exam FINAL nih..bila ad gap yang terlalu lama nih..membuatkan aku rasa bosan..tension...dan xmo study..org kata ble yg xde gap ni susah nk tumpu stdy..p bg aku org yg ad gap terlalu jauh ni la yg membuatkan diri lagi MALASSSS..

Mandrin + Sains Pemikiran Etika + Undang-Undang Perniagaan...itulah yang aku perlu habiskan setiap bab...maunya mati nk habiskan tu...dh la exam straight je pasni...huhhhh...

Bestnya...kalu dpt balik umhhh...sentaaappp...

pesanandarimulut :: kan best kalu cepat2 je habis exam final nih...terutama exam Statistik..

5 Jan 2012

Update 11 : Kandid Dinner AGM SRM2012

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


comey giler gmbr nih..like2..hehehe...yang penting theme black n white..p sayangnya..bini pertama aku si Zam nih..pakai laen ckit..hahahaha...p memang steady giler time nih..rindu saat2 AGM SRM2012 kat EDC Hotel UUM

pesanandarimulut :: makanan memang best mlm tu..sampai kekenyangan..erkkkk... :p

Update 10 : Exam Mandrin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Nampak tak perkataan kat atas tu...itulah yg aku blaja sepanjang semester ketiga nih..adusss..memang susah kot nk blaja bahasa kaum lain nih..ye la..cam India nk blaja bahasa Mandrin , Melayu pon sama , yg berbahasa Cina pulak belajar bahasa Tamil.memang susah kan..aku ni dah la kos aku wajib tuk amik MANDRIN ni..ad 3 peringkat lak tuh..hahaha...ayoyoyoyoo.pening la asenya...tension2..nampaknya aku terpaksa menghadapinya dengan seadanya...hahahah..chaiyok2..gambate2...

3 Jan 2012

Minggu Exam

Alhamdulilah , akhirnya dapat jugak aku posting dalam blog ini. Sudah beberapa bulan aku tidak mengUPDATE dalam blog ini. Maklum la , padahal aku memang sibuk kerana sibuk dengan Assignment/Quiz/Persentation/Midterm n yang paling gempakkk iaitu exam FINAL..hahahah..tak lupa juga busy ngan FACEBOOK.hahahaha..maklum la aku kan ramai peminat..hehehe.. (berangan jap jadik artis walauponnnn...hahahaha)

Okeylah , so mulai hari ini aku akan segera mengupdate dalam blog ini dan akan mengemaskini blog ini supaya nampak gak cm blog official aku MYAPIH. So aku akan mengUPDATE dgn menggunakan blog ini nanti. Kepada sesiapa yang belum jadik follower aku ini , plezz jadi follower ek..aku janji akan citer hot-hot story yang latestttt... (jadik wartawan mulut murai jappp...)

So memandangkan aku sekarang ni dalam mood EXAM FINAL..so aku kurangkan skit nk UPDATE blo yer la..mana taknya , aku nk tumpu tuk 6 paper nt..so aku kena study betul-betul tuk dapat result yang terbaik dan gempak.. Amin..InsyaAllah... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...